Hvor er det længe siden, alt for længe siden.

Jeg har ikke haft tid til min kære blog i nogen måneder nu og det er rigtig øv, for jeg har så meget på hjertet med hensyn til dagplejeliv for det lille barn. Der er mange emner jeg har lyst til at skrive om, men tiden til det har ikke været der, desværre. Der har været og er stadig andre ting i mit liv der er vigtige og ting der fylder meget som kræver min tid. Det kan jeg ikke lave om på og vil det nok heller ikke. Så bloggen kommer også fremadrettet til at køre på lidt lavere plus, den er ikke glemt, jeg kan blot ikke være så aktiv med nye indlæg som jeg ønsker.

Det er snart påske og jeg er igang med at rette anden del af indkørings indlægget.

Lignende indlæg - læs her

Skriv gerne en kommntar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *