Jeg skal snart igang igen – med at blogge om dagplejeliv

img_8971

I må meget undskylde at det går lidt trægt med at skrive her på bloggen. Det må jeg snart gøre noget ved. Mange emner presser sig på og dem vil jeg gerne dele med jer. Det er ting der rører sig i mig, fx det der med ferie når man er selvstændig, og noget om børn ikk også trænger til fri fra deres liv i dagplejen, tid til at være hjemme og kede sig lidt, for så at finde ud af hvad det kan bruge tiden til.
Motorik og efterårs udeliv trænger sig også på som emner jeg gerne vil skrive om. Og det skal nok komme. Jeg har ikke opgivet – bare været lidt hængt op af alt mulig andet. Meeen – jeg er der stadig og det er dagplejelivet såmænd også.

Hilsen Bente

Lignende indlæg - læs her

Skriv gerne en kommntar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *